Sport și povești despre săniuțe

În această iarnă am decis să scot colecția ”Design dedicat copiilor” dincolo de spațiul interior, așa că am am creat două modele de săniuțe menite să înfrunte zăpezile și gerul, fiind printre primele obiecte din colecție, pe care copii să le poată folosi preponderent afară.

E vorba de „Săniuța din poveste” – un produs pentru copiii de pîna la 5 ani, concepută așa incît părintii să-și plimbe copiii „regește”. Este realizată din placaj rezistent la umezeală, elemente din inox și aluminiu. Are suspensie din piele, ceea ce o face să fie mai flexibilă și să amortizeze.

Cel de-al doilea model este „Săniuța sport”, destinată copiilor cu vîrsta de pînă la 12 ani și are avantajul de a fi folosită atît cu spetează, cît și fără. Această săniuță îi oferă copilului o mai mare independență și comoditate, fiind în același timp foarte ușoară (3kg). Este realizată din placaj rezistent la umezeală, inox și aluminiu.

Odată cu prima zăpadă din acest an, am reușit să le facem și testul, iar rezultatele le puteți vedea pe chipul copiilor, în fotografiile din galerie.

 

Mulțumiri Otiliei – surioara lui Stefănel cel Mare și desigur mulțumiri lui Ștefănel în persoană pentru faptul că le-au făcut cunoștință săniuțelor cu nămeții 🙂

Share your thoughts