Triciclete

Din colecția „Design dedicat copiilor”

Este o colecție de jucării  din lemn, placaj și piele produse la granița dintre industrial și artizanat, cu implicare de tehnologie și mult suflet.

 

Tricicleta 1

este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani. Funcționează după un principiu clasic al modelului cu pedale, fiind realizată integral din placaj și lemn, inclusiv puntea din față cu toate elementele ei cinetice. Scaunul oscilează ușor, aceasta fiind posibil datorită formei sale și a proprietăților fizice ale placajului. Roțile, sunt sunt dotate cu „anvelope” din piele care asigura o aderenta mai buna cu solul și reduc zgomotul în timpul deplasării. În partea superioară, la volan, este anexat un coș mic, care poate fi detașat și pus atât în față, cât și pe interiorul volanului.

Dimensiuni:   700 x 400; H 600 mm

Greutate: 4,5 kg

 

Tricicleta 2

este un model fără pedale, destinat antrenării motricității picioarelor și dezvoltării echilibrului la copii începând cu vârsta de 2 ani. Are și un caracter mai dinamic în raport cu modelul 1 dat fiind faptul că dezvoltă viteze relativ mari. Aceasta se datorează rulmenților integrați la conexiunile dintre roți și osii și depinde desigur de energia cu care copilul se auto-propulsează cu picioarele.

Dimensiuni: 750 x 330 mm; H 550

Greutate: 4 Kg

Materiale

  • Placaj, piele, pigmenți minerali, lac pe bază de apă